E-vitamin

Új termék

E-vitamin, dl-alpha-tocopherol. Az alapár 10 ml-re vonatkozik, többféle kiszerelésben kapható.
INCI: TOCOPHEROL

Raktáron

770 Ft Áfával

+ -

Hozzáadás a kívánságlistához

Ennek a terméknek a megvásárlásával kiszereléstől függően maximum 10 hűségpontot kaphat. A legnagyobb kiszerelésnek a kosárba helyezésével kosarának tartalma 10 ponttal emelkedik, melynek kuponértéke 250 Ft.


E-vitamin (dl-alpha-tocopherol), kozmetikai hatóanyag, antioxidáns, napvédő készítményekbe, anti-aging kozmetikumokba.

Felhasználási javaslatok:
• a bőrt ért oxidatív károsodások megelőzésére
• idősödő bőr ápolására
• napvédő készítményekbe az UV-sugárzás indukálta gyulladásos folyamatok megelőzésére

Hatásai:
• antioxidáns, szabadgyökfogó
• ellensúlyozza az oxidatív stressz káros hatásait a bőrben
• konzerválja az oxidációra hajlamos hatóanyagokat (vitaminok, telítetlen zsírsavak) a készítményekben
• csökkenti a fokozott UV-sugárzás okozta bőrpír, bőrgyulladás és ráncképződés kialakulásának valószínűségét
• hidratáló, nedvességmegkötő hatású

Adagolása: Antioxidáns hatását a bőrvédelemben már 0,1 % - 1 %-os koncentrációban is kifejti. Napvédő készítményekben hatásos adagolása 3 - 5 % E-vitamin, vagy 2,5 % E-vitamin 5 % C-vitaminnal kombinációban.

Feldolgozása: Zsíroldékony hatóanyag. Alkoholban oldódik, vízben oldhatatlan. Fény- és hőérzékeny, melegítés hatására bomlik, ezért a már kézmelegre hűlt készítményekbe keverjük.
Az E-vitamin-tartalmú olajokat rövid ideig, alacsonyabb hőmérsékleten (65 - 80 °C) melegíthetjük, de törekedjünk a gyors visszahűtésre, mert 50 °C felett jelentősen nő az E-vitamin bomlásának valószínűsége.

Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.
INCI: Tocopherol

Egyelőre nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét.

E-vitamin

E-vitamin

E-vitamin, dl-alpha-tocopherol. Az alapár 10 ml-re vonatkozik, többféle kiszerelésben kapható.
INCI: TOCOPHEROL

Kapcsolódó termékek