Niacinamid

Új termék

Niacinamid.  Az alapár 10 g-ra vonatkozik, többféle kiszerelésben kapható.
INCI: NIACINAMIDE

Raktáron

320 Ft Áfával

+ -

Hozzáadás a kívánságlistához

Ennek a terméknek a megvásárlásával kiszereléstől függően maximum 2 hűségpontot kaphat. A legnagyobb kiszerelésnek a kosárba helyezésével kosarának tartalma 2 ponttal emelkedik, melynek kuponértéke 50 Ft.


Niacinamid, kozmetikai hatóanyag pattanásos, zsíros, gyulladt bőrre szánt készítményekbe, valamint anti-aging kozmetikumokba.

Felhasználási javaslatok:
• pattanásos bőrre
• zsíros bőrre
• gyulladt bőrállapotokra
• idősödő bőrre
• pigment és májfoltok ellen

Hatásai:
• csökkenti a faggyútermelődést
• gátolja az acne kialakulásában legfontosabb szerepet játszó Propionibecterium acne szaporodását
• gyulladáscsökkentő hatású
• ránckisimító
• fokozza a keratin-, ceramid-, és kollagénszintézist
• segíti a bőr védelmi funkciójának és rugalmasságának helyreállítását és növelését
• segíti a felsőbb rétegek víztartalmának megőrzését, hidratáló hatású
• bőrfehérítő hatású
• csökkenti az idősödő bőrre jellemző elszíneződéseket
• halványítja a már kialakult pigmentfoltokat, májfoltokat

Feldolgozása: A felmelegített, vízfürdőből kivett vízfázisban oldjuk fel, ügyeljünk az 5-7 közötti pH-értékre.

Adagolása: 1-4 %, acneterápiában és érett bőr ápolására 4 %

INCI: Niacinamide
Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.

A niacinamid leírása a www.cosmio.hu-n.

Egyelőre nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét.

Niacinamid

Niacinamid

Niacinamid.  Az alapár 10 g-ra vonatkozik, többféle kiszerelésben kapható.
INCI: NIACINAMIDE

Kapcsolódó termékek