Cetilalkohol, növényi

Új termék

Cetilalkohol (100 %-ban növényi eredetű). Az alapár 20 g-ra vonatkozik, többféle kiszerelésben kapható.
INCI: CETYL ALCOHOL

Raktáron

150 Ft Áfával

+ -

Hozzáadás a kívánságlistához

Ennek a terméknek a megvásárlásával kiszereléstől függően maximum 7 hűségpontot kaphat. A legnagyobb kiszerelésnek a kosárba helyezésével kosarának tartalma 7 ponttal emelkedik, melynek kuponértéke 175 Ft.


Cetilalkohol, 100%-ban növényi eredetű, Ecocert-, Natrue- és Cosmos-konform natúrkozmetikai alapanyag.

A cetilalkoholt a kozmetikumokban konzisztencianövelőként, enyhe emulgeáló, illetve nedvességmegkötő tulajdonsága miatt használják. Az emulziókhoz adagolt csekély mennyiségű cetilalkohol segíti a krémek jobb beszívódását, a bőrfelületet mattítja, ill. receptúrától függően csökkenti a zsíros utóérzetet a bőrön. Bőrsimító, bőrpuhító hatású. Minden bőrtípushoz ajánlott.

Adagolás: 1-3%
INCI: Cetyl alcohol
Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.

Egyelőre nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét.

Cetilalkohol, növényi

Cetilalkohol, növényi

Cetilalkohol (100 %-ban növényi eredetű). Az alapár 20 g-ra vonatkozik, többféle kiszerelésben kapható.
INCI: CETYL ALCOHOL

Kapcsolódó termékek