Ceralan

Új termék

Ceralan. Konzisztencianövelő és gélképző tulajdonságú módosított méhviaszszármazék. Az alapár 20 g-ra vonatkozik, többféle kiszerelésben kapható.
INCI: POLYGLYCERYL-3 BEESWAX

Raktáron

480 Ft Áfával

+ -

Hozzáadás a kívánságlistához

Ennek a terméknek a megvásárlásával kiszereléstől függően maximum 3 hűségpontot kaphat. A legnagyobb kiszerelésnek a kosárba helyezésével kosarának tartalma 3 ponttal emelkedik, melynek kuponértéke 75 Ft.


Ceralan. Konzisztencianövelő és gélképző tulajdonságú módosított méhviaszszármazék.

Fizikai jellemzői: Enyhe illatú, elefántcsont színű, aprószemcsés granulátum. Olvadáspont-tartomány: 63-73 °C.

Hatásai, tulajdonságai:
• konzisztencianövelő
• segédemulgeáló, növeli az emulziós kozmetikumok stabilitását
• olajos közegben gélképző
• segíti a por formájú összetevők (pl. pigmentek, napvédő adalékok, szódabikarbóna, agyagok) egyenletes eloszlatását

Ajánlott felhasználása, készítmények:
• minden bőrtípus ápolására

• emulziókba (pl. krémek, kenőcsök)
• oleogélek készítéséhez
• vízmentes balzsamokba
• dezodorstiftekbe
• dekorkozmetikumokba (pl. ajakrúzsok, alapozók)
• napvédőkbe

Feldolgozása: Zsíroldékony. Nem hőérzékeny, a zsírfázissal együtt melegíthető.

INCI: Polyglyceryl-3 beeswax
Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.


A Ceralan ismertetője a www.cosmio.hu-n.

Egyelőre nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét.

Ceralan

Ceralan

Ceralan. Konzisztencianövelő és gélképző tulajdonságú módosított méhviaszszármazék. Az alapár 20 g-ra vonatkozik, többféle kiszerelésben kapható.
INCI: POLYGLYCERYL-3 BEESWAX

Kapcsolódó termékek