Kozmetikai olaj

Új termék

Kozmetikai olaj.
INCI: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE

Raktáron

700 Ft Áfával

+ -

Hozzáadás a kívánságlistához

Ennek a terméknek a megvásárlásával kiszereléstől függően maximum 1 hűségpontot kaphat. A legnagyobb kiszerelésnek a kosárba helyezésével kosarának tartalma 1 ponttal emelkedik, melynek kuponértéke 25 Ft.


Ez a kozmetikai olaj nagyrészt kókuszolajból előállított, finomított növényi olaj, főként kaprilsav és kaprinsav jellemzi. Színtelen, szagtalan, nagyon jó beszívódóképességű, ezért a vele készült kozmetikumok nem csillognak a bőrön. Nem hőérzékeny és nem fényérzékenyítő. Elsősorban dekorkozmetikai készítményekbe, illetve a más növényi olajokra érzékeny bőrre készülő krémekbe ajánljuk (akár babaápolási termékekbe is). Minden bőrtípusra alkalmazható. Oxidációs szempontból nagyon stabil, ezért napvédő készítményekhez is jól használható, illetve használható magas olvadáspontú anyagok felolvasztásához is (pl. Avocadin). Zsírkísérő anyagokat, vitaminokat nem tartalmaz, különleges ápolást nem nyújt a bőrnek.

INCI: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE
Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.

Egyelőre nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét.

Kozmetikai olaj

Kozmetikai olaj

Kozmetikai olaj.
INCI: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE

Ez is érdekelheti