Növényi szkvalán

Új termék

Olívaolajból nyert növényi szkvalán (fitoszkvalán). A növényi olajok elszappanosíthatatlan összetevői közé tartozó, olívabogyóból kinyert lipid. Az alapár a 20 ml-es kiszerelésre vonatkozik, többféle kiszerelésben kapható.
INCI: SQUALANE

Raktáron

830 Ft Áfával

Ennek a terméknek a megvásárlásával kiszereléstől függően maximum 5 hűségpontot kaphat. A legnagyobb kiszerelésnek a kosárba helyezésével kosarának tartalma 5 ponttal emelkedik, melynek kuponértéke 125 Ft.


Olívaolajból nyert növényi szkvalán (fitoszkvalán).

Fizikai jellemzői: Tiszta, színtelen, illatmentes, olajszerű folyadék.

Hatásai, tulajdonságai:
• bőrpuhító, emolliens
• hidratáló, növeli a felületi és a mélyebb bőrrétegek nedvességtartalmát
• kiemelkedő fény- és oxidációs stabilitással bír
• javítja a vele készült kozmetikumok terülési, felszívódási tulajdonságát
• könnyen eloszlatható
• gyorsan, de felületesen felszívódó, kevésbbé tápláló
• nem komedogén

Ajánlott felhasználása, készítmények:
• minden bőrtípus ápolására

• stabil alapolajnak arc- és testápoló emulziókba (pl. krémek, tejek, balzsamok, fluidok, arctisztítók)
• oleogélekbe
•olajkeverékekbe (pl. arcolajok, szérumok)
• dekorkozmetikumokba (pl. alapozók, fedőkrémek)
• hajápolási készítményekbe (pl. samponok, hajbalzsamok, hajolajok, hajvégápolók)
• napvédő készítményekbe

Adagolása: krémekben maximum 20%

Feldolgozása: Nem hőérzékeny, a zsírfázissal együtt melegíthető. Nagyobb koncentrációban alkalmazva a krémeknek folyékonyabb konzisztenciát ad.

INCI: Squalane
Külsőleg! Kozmetikai alapanyag


A szkvalán ismertetője a www.cosmio.hu-n.

Egyelőre nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét.

Növényi szkvalán

Növényi szkvalán

Olívaolajból nyert növényi szkvalán (fitoszkvalán). A növényi olajok elszappanosíthatatlan összetevői közé tartozó, olívabogyóból kinyert lipid. Az alapár a 20 ml-es kiszerelésre vonatkozik, többféle kiszerelésben kapható.
INCI: SQUALANE

Kapcsolódó termékek