Babérolaj, finomítatlan

Új termék

Finomítatlan babérolaj. A nemes babér (Laurus nobilis) terméséből préselt zsírosolaj.
FIGYELEM! A termék színe nem élénkzöld, hanem barnászöld, ahogy a fotón látható. Ezért és rövid lejárata (2021.03.31.) miatt most 50% kedvezménnyel kínáljuk.
INCI: LAURUS NOBILIS FRUIT OIL

Ez a termék jelenleg nincs készleten

900 Ft Áfával

1 800 Ft

-50%

Hozzáadás a kívánságlistához

Ehhez a termékhez nem jár hűségpont, mert már tartalmaz kedvezményt.


FIGYELEM! A termék színe nem élénkzöld, hanem barnászöld, ahogy a fotón látható. Ezért és rövid lejárata (2021.03.31.) miatt most 50% kedvezménnyel kínáljuk.
Finomítatlan babérolaj. A nemes babér (Laurus nobilis) terméséből préselt zsírosolaj. Figyelem, a babérolaj ugyan természetes módon illóolajat is tartalmaz, de nem azonos a növény leveléből nyert illóolajjal sem a levél olajos macerátumával!

A vele készült szappanoknak a tiszta olívaszappanhoz képest nagyobb szilárdságot, jobb habzást és tisztítóképességet biztosít, ugyanakkor nem szárítja a bőrt. A friss szappanoknak élénkzöld színt kölcsönöz, amely idővel sajnos megfakul. Antioxidánsok hozzáadásával a színállandóság növelhető.
 
Fizikai jellemzői: Sötétzöld színű, jellemző illatú, könnyen lágyuló, vajszerű anyag, amely enyhe melegítés hatására, 30-40 °C között önthető olajjá olvad.

Főbb összetevői: olajsav, palmitinsav, linolsav,laurinsav,szeszkviterpén laktonok, illóolaj

Hatásai, tulajdonságai:
• fertőtlenítő (antibakteriális, gombaellenes)
• népgyógyászati tapasztalatok szerint enyhíti a reumatikus fájdalmakat
• népgyógyászati tapasztalatok szerint erősíti a hajszálakat és a korpásodás ellen is hatékony

Ajánlott felhasználása, készítmények:
• szappankészítéshez
• fertőtlenítő hatású lábápolási készítményekbe
• korpásodás elleni samponokba
• hajerősítő samponokba
• bedörzsölő olajkeverékekbe

Adagolása, feldolgozása: Nem hőérzékeny. Szappankészítésnél szokásos adagolása max. 50 %.

Ellenjavallat: Egyéni érzékenység esetén allergiás reakciókat válthat ki.

Helyettesíthetősége: Sajátos összetételű, nem helyettesíthető olaj.

INCI: Laurus nobilis fruit oil
Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.
A babérolaj ismertetője a www.cosmio.hu-n.

Egyelőre nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét.

Babérolaj, finomítatlan

Babérolaj, finomítatlan

Finomítatlan babérolaj. A nemes babér (Laurus nobilis) terméséből préselt zsírosolaj.
FIGYELEM! A termék színe nem élénkzöld, hanem barnászöld, ahogy a fotón látható. Ezért és rövid lejárata (2021.03.31.) miatt most 50% kedvezménnyel kínáljuk.
INCI: LAURUS NOBILIS FRUIT OIL

Ez is érdekelheti