Acmellakivonat

Új termék

Acmellakivonat. Az alapár 5 ml-re vonatkozik, többféle kiszerelésben is kapható.
INCI: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERID, SPILANTHES ACMELLA FLOWER EXTRACT

Raktáron

1 050 Ft Áfával

+ -

Hozzáadás a kívánságlistához

Ennek a terméknek a megvásárlásával kiszereléstől függően maximum 3 hűségpontot kaphat. A legnagyobb kiszerelésnek a kosárba helyezésével kosarának tartalma 3 ponttal emelkedik, melynek kuponértéke 75 Ft.


Az acmellakivonat a bőr rugalmasságát fokozó, egészséges szerkezetét helyreállító, feszesítő, regeneráló, ránckisimító hatású kozmetikai hatóanyag.

Felhasználási javaslatok:
• anti-aging kozmetikumokba
• érett bőr ápolására
• narancsbőr, terhességi csíkok megelőzésére és kezelésére

Hatásai:
• feszesítő, regeneráló, ránckisimító hatású
• fokozza a bőr rugalmasságát
• helyreállítja a bőr eredeti szerkezetét

Adagolása: 2 %

Feldolgozása: Nem hőérzékeny, a zsírfázissal együtt melegíthető, de lehetőség szerint a már kézmelegre hűlt készítményekbe keverjük.
 
INCI: Caprylic/Capric Triglycerid, Spilanthes Acmella Flower Extract
Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.
Az acmellakivonat leírása a www.cosmio.hu-n.

Egyelőre nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét.

Acmellakivonat

Acmellakivonat

Acmellakivonat. Az alapár 5 ml-re vonatkozik, többféle kiszerelésben is kapható.
INCI: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERID, SPILANTHES ACMELLA FLOWER EXTRACT

Kapcsolódó termékek