Növényi glicerin 99,5%

Új termék

Növényi glicerin 99,5 %. Az alapár az 50 ml-es kiszerelésre vonatkozik. Többféle kiszerelésben kapható.
INCI: GLYCERIN

Raktáron

250 Ft Áfával

Ennek a terméknek a megvásárlásával kiszereléstől függően maximum 5 hűségpontot kaphat. A legnagyobb kiszerelésnek a kosárba helyezésével kosarának tartalma 5 ponttal emelkedik, melynek kuponértéke 125 Ft.


Növényi glicerin, 99,5 %-os. Az emberi szervezet által is termelt glicerin színtelen, szagtalan, szobahőmérsékleten folyékony halmazállapotú anyag, mely már régóta ismert nedvességmegkötő hatásáról. Az emulziókhoz ésszerű mennyiségben (5-8 %-ban) adagolt glicerin hidratálja a bőrt, segít a felhám nedvességének megőrzésében.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a fentiekből adódóan a glicerint önmagában tilos használni, kizárólag vizet is tartalmazó emulziók részeként előnyös a bőr számára. Ha önmagában használjuk, vízelvonó hatású.

Adagolása: 5-8 %
INCI: Glycerin
Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.

Egyelőre nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét.

Növényi glicerin 99,5%

Növényi glicerin 99,5%

Növényi glicerin 99,5 %. Az alapár az 50 ml-es kiszerelésre vonatkozik. Többféle kiszerelésben kapható.
INCI: GLYCERIN

Kapcsolódó termékek