Hialuronsav, nagymolekulájú

Új termék

Biotechnológiai úton, bakteriális fermentációval előállított nagymolekulájú hialuronsav. Nem tartalmaz állati eredetű alkotókat, előállítása során nem használtak génmódosított baktériumtörzseket. Erőteljes vízmegkötő tulajdonsággal rendelkező, az emberi szervezetben is természetes módon előforduló anyag. 1 g-os kiszerelésben kapható.
INCI: SODIUM HYALURONATE

Raktáron

960 Ft Áfával

+ -

Hozzáadás a kívánságlistához

Ennek a terméknek a megvásárlásával kiszereléstől függően maximum 1 hűségpontot kaphat. A legnagyobb kiszerelésnek a kosárba helyezésével kosarának tartalma 1 ponttal emelkedik, melynek kuponértéke 25 Ft.


Nagymolekulájú hialuronsav. Biotechnológiai úton, bakteriális fermentációval előállítva. Nem tartalmaz állati eredetű alkotókat, előállítása során nem használtak génmódosított baktériumtörzseket.
 
Fizikai jellemzői:
Szagtalan fehér por. Molekulatömeg: 1300-2200 kDa között.
 
Hatásai, tulajdonságai:
• kiváló felületi hidratáló
• hosszan tartó hatású
• finom védő bevonatot képez a bőrfelszínen
• kisimítja a kisebb egyenetlenségeket, optikailag feszesítő hatású
• bársonyos bőrérzetet biztosít
• anti-aging hatóanyag
• támogatja az egészséges hámlási folyamatokat, ezáltal segíti a bőr természetes megújulási folyamatait
• gélképző tulajdonságú
 
Ajánlott felhasználása, készítmények:
• kiemelten az idősödő és az érett bőr ápolására
• kiemelten a száraz, vízhiányos bőr ápolására
• kiemelten a száraz, irritált bőr ápolására
 
• hidratáló készítményekbe (pl. arc- és testápoló emulziók, tonikok, gélek)
• anti-aging kozmetikumokba (pl. arc- és testápoló emulziók, szérumok, szemkörnyékápolók)
• dekorkozmetikumokba
 
Feldolgozása:
Mivel a nagymolekulájú hialuronsav gyorsan duzzad, csomóképződésre hajlamos. Ezt elkerülendő a feldolgozás során először kevés glicerinnel vagy alkohollal nedvesítsük, és csak utána keverjük hozzá a vizes fázist. Az esetlegesen keletkező csomók idővel maguktól feloldódnak.
Átlagos feldolgozási körülmények között hőre nem érzékeny, csak hosszan tartó melegítés hatására bomlik.
 
Adagolása:
0,1-0,2% (Egy késhegynyi 30-50 g krémbe.) Az üveg tartalma kb. 10 adag (30-50 g) krémhez elegendő.
 
INCI: Sodium hyaluronate
Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.

A hialuronsav ismertetője a www.cosmio.hu-n.

Értékelés 
2016-08-10

Válasz

Nem pontosan ugyanaz a termék, de a korábbi is nagymolekulájú hialuronsav volt.

Értékelés 
2016-08-09

Kérdés

Ez ugyanaz, ami eddig volt?

Írja meg véleményét.

Hialuronsav, nagymolekulájú

Hialuronsav, nagymolekulájú

Biotechnológiai úton, bakteriális fermentációval előállított nagymolekulájú hialuronsav. Nem tartalmaz állati eredetű alkotókat, előállítása során nem használtak génmódosított baktériumtörzseket. Erőteljes vízmegkötő tulajdonsággal rendelkező, az emberi szervezetben is természetes módon előforduló anyag. 1 g-os kiszerelésben kapható.
INCI: SODIUM HYALURONATE

Kétvégű spatula
Kétvégű acél spatula, egyik végén hajlított poradagolóval.
670 Ft
Hialuronsav, kismolekulájú
Biotechnológiai úton, bakteriális fermentációval előállított kismolekulájú hialuronsav. Nem tartalmaz...
1 350 Ft

Kapcsolódó termékek