Tejsav, 80%-os

Új termék

80%-os tejsav. 20 ml.
INCI: LACTIC ACID

Raktáron

210 Ft Áfával

+ -

Hozzáadás a kívánságlistához

Ehhez a termékhez nem jár hűségpont.


80%-os tejsav

Felhasználási javaslatok:
• kozmetikai készítmények kémhatásának, pH-értékének beállítására
• hámlasztó hatású készítményekbe kisegítő hatóanyagként

Hatásai:
• hidratáló
• bőrpuhító
• hámlasztó

Feldolgozása: Vízben, alkoholban, glicerinben jól oldódik.

Adagolása: kozmetikai készítményekben ajánlott max. 1%

INCI: Lactic Acid
Külsőleg! Kozmetikai alapanyag

 

Egyelőre nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét.

Tejsav, 80%-os

Tejsav, 80%-os

80%-os tejsav. 20 ml.
INCI: LACTIC ACID

Kapcsolódó termékek