Cink-oxid

Új termék

Cink-oxid. Az alapár a 30 g-os kiszerelésre vonatkozik, többféle kiszerelésben kapható.
INCI: ZINC OXIDE

Raktáron

260 Ft Áfával

+ -

Hozzáadás a kívánságlistához

Ennek a terméknek a megvásárlásával kiszereléstől függően maximum 10 hűségpontot kaphat. A legnagyobb kiszerelésnek a kosárba helyezésével kosarának tartalma 10 ponttal emelkedik, melynek kuponértéke 250 Ft.


Cink-oxid. Gyógyszerkönyvi minőség, nem nanoszemcsés.

Felhasználási javaslat:
• védő és bőrnyugtató kenőcsökbe, hintőporokba, pasztákba, rázókeverékekbe
• pelenkakiütés megelőzésére popsikrémekbe
• zsíros, pattanásos bőr kezelésére szánt készítményekbe
• dezodorokba
• napvédő készítményekbe (Kérjük, vegye figyelembe az ezzel kapcsolatos tudnivalókat!)

Hatásai:
• antibakteriális, fertőtlenítő
• gyulladáscsökkentő
• nedvességmegkötő, szárító hatású
• sebgyógyító
• széles spektumú fizikai fényvédelmet biztosít (UVA- és UVB-sugárzás ellen) megfelelő használat esetén

Feldolgozása: Vízben, zsírokban oldhatatlan. A vizes vagy zsíros fázisba keverve szuszpenziót képez, a szétülepedést viszkozitást növelő anyagok pl. gélképzők hozzáadásával lassíthatjuk.

Adagolása:
• hintőporokban 5-10 %,
• popsikenőcsökben 10-20 %,
• pasztákban 30-50 %
• napvédő készítményekben 5-10 %, (max. 5-10 SPF-hez!).

INCI: Zinc oxide
Külsőleg! Kozmetikai alapanyag
A cink-oxid ismertetője a www.cosmio.hu-n.

Egyelőre nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét.

Cink-oxid

Cink-oxid

Cink-oxid. Az alapár a 30 g-os kiszerelésre vonatkozik, többféle kiszerelésben kapható.
INCI: ZINC OXIDE

Kapcsolódó termékek