Szappanöntéshez  47 terméket találtam.

Alkategóriák

Olajok, zsírok
Még több, szappanöntéshez használható anyagot talál a Növényi olajok és a Növényi zsírok, konzisztencianövelők menüpontban.
oldalanként
3 Ismertető(k)
Nyers, finomítatlan kakaóvaj, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Tömbös formában, jellegzetes csokoládés illattal. Az alapár 100 g-ra vonatkozik. Többféle kiszerelésben kapható.INCI: THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER
Raktáron
1 250 Ft
Nincs raktáron
2 Ismertető(k)
Nátrium-hidroxid, NaOH, szemcsés (mikrogyöngy), 500 g-os és 1 kg-os kiszerelésben kapható.INCI: SODIUM HYDROXIDE
A termék különféle formában érhető el
1 200 Ft
0 Ismertető(k)
100%-os tisztaságú, természetes, fehérítetlen, gyógyszerkönyvi minőségű méhviasz. Könnyen adagolható pasztilla formájában. Az alapár 20 g-ra vonatkozik. Többféle kiszerelésben kapható. INCI: CERA FLAVA
Raktáron
320 Ft
0 Ismertető(k)
Hidegen sajtolt mandulaolaj (édesmandula-olaj) ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Az alapár 50 ml-re vonatkozik, többféle kiszerelésben kapható.INCI: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL
Raktáron
1 000 Ft
0 Ismertető(k)
Hidegen sajtolt ricinusolaj ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Az alapár 50 ml-re vonatkozik, többféle kiszerelésben kapható.INCI: RICINUS COMMUNIS SEED OIL
Raktáron
500 Ft
0 Ismertető(k)
Szárított rózsabimbó, illatos. Rosa damascena. 15 g-os kiszerelésben kapható.INCI: ROSA DAMASCENA FLOWER BUDS
Raktáron
550 Ft
0 Ismertető(k)
Spirulina, por, őrlemény 20 g-os kiszerelésben, szappanszínezéshez.INCI: ARTHROSPIRA PLATENSIS (SPIRULINA) POWDER
Raktáron
700 Ft
0 Ismertető(k)
Szárított rózsaszirom, illatos. Rosa damascena. 15 g-os kiszerelésben kapható.INCI: ROSA X CENTIFOLIA FLOWER PETALS
Raktáron
450 Ft
0 Ismertető(k)
Laborhőmérő. A hőmérő -10-től  + 110 Celsius fokos tartományban mér.
Raktáron
1 950 Ft
4 Ismertető(k)
Bio kakaóvaj pasztilla formában. Az alapár 50 g-ra vonatkozik. Többféle kiszerelésben kapható.INCI: THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER
Raktáron
680 Ft
0 Ismertető(k)
Finomított, szagtalan kókuszolaj, 1 literes, vödrös kiszerelésben.INCI: COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL
Raktáron
1 890 Ft
2 Ismertető(k)
Titán-dioxid, kozmetikai pigment, fehér. Az alapár 20 g-ra vonatkozik, többféle kiszerelésben kapható.INCI: CI77891
Raktáron
300 Ft
Mutat 1 - 12 / 47